Даниела Събева

0
350

Практикувам йога от 2002 г., а от 2010 г. вдъхновена от това мъдростта и знанието на йога да докоснат сърцата на поелите по пътя на личностната промяна, започнах да я споделям, преподавайки.

Сертифициран преподавател съм по Хатха, Ащанга и Кундалини йога, Йога през бременността и Йога за деца. Регистриран Йога Преподавател към Yoga Alliance.

Съосновател съм на Йога Дивали и Българско Йога Общество Дивали, сертифицирани към международната акредитираща система Yoga Alliance, чиито дипломи са признати в цял свят.

С йога се занимавам повече от 14 години. Тя навлезе в живота ми по време на един от най-вълнуващите и уникални периоди – този на сътворяването на нов живот.
Йога ми даде осъзнаването как да изживея своята бременност пълноценно, осъзнато и щастливо. Помогна ми да изградя връзка с бъдещото си дете, още докото бе част от мен, да се чувствам добре в тялото си и в хармония със себе си. Помогна ми да изживея “с отворени очи” момента на раждането на детето си и да бъда активна и водеща страна в този вълшебен процес.

По-нататък, йога ми показа как поддържайки връзката с жената в себе си, да го проявя в новата си роля на майка, как да отглеждам и възпитавам детето си с любов и осъзнатост.
Тя е неделима част от живота ми и вдъхновява различните роли, които имам в него.

Посещавала съм ашрами и духовни центрове в Индия, Непал, Тайланд, Гърция, редица семинари и практики на различни древни традиции.

Имам посвещение в мантра според духовната традиция на Сатянанда Йога и духовно име Ратна.

Изследвайки себе си и връзката си с по-фините аспекти на съществуването, преминах обучения и посвещения в Акаша и регресия. Те задълбочиха връзката ми с Божествената ми същност, с Духовните учители и същества.
Самостоятелно и като част от групата Светлина от Акаша провеждам консултации, лекции и семинари и помагам на хората да открият и опознаят тази така важна част от тях самите.

За контакт:

Телефон: 0988357813

E-mail: info@yogadiwali.com

www.yogadiwali.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.