Д-р Мефтуне Шефкетова

0
499

Завършила съм медицина в МУ – Варна през 2002 г. Специалност “Акушерство, гинекология и репродуктивна медицина” придобих през 2009 г. след специализация в СБАЛАГ “Майчин дом”. След завършването си работих последователно като лекар в частна клиника “Биошанс”, Шумен, “Център за спешна медицинска помощ” в Шумен и Клиника “Торакс”. През 2009 г. започнах работа в сферата на асистираната репродукция в клиниката по репродуктивна медицина на д-р Георги Стаменов. В периода 2010-2013 г. станах част от екипа на инвитро клиника “Малинов”, след което 5 години работих в Болница за женско здраве “Надежда”. От 2018 г. съм назначена за началник на центъра по Репродуктивна медицина в “Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда”.

Член съм на “Европейското дружество по човешка репродукция и ембриология”. Участвала съм многократно в български и чуждестранни конгреси в областта на акушерството, гинекологията и репродуктивната медицина. Притежавам сертификати за високо ниво ултразвукова диагностика и диагностична лапароскопия.

Извършвам прецизна ултразвукова диагностика, хистеросалпингография, специализирани протоколи за стимулиране на яйчниците, пункция на фоликули, ембриотрансфер, диагностична лапароскопия и др.

За контакт:

Телефон: 02/403 4000

www.tokudabolnica.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.