Елена Терзиева

0
723

Аз съм Елена Терзиева и съм нутриционист, експерт по правилно хранене. Обичам да общувам и да помагам на хората, а моята мисия е да споделям информацията и опита, които съм придобила с годините, за това как да се храним и да живеем здравословно.

Висшето си образование завърших в Софийски Университет със специалност Социология. Години по-късно открих, че моето призвание, не е в образованието, което бях получила и потърсих начин да изпълня своята съкровена мечта.

Грижата за здравето винаги е била приоритет за мен и неимоверно се превърна в моя мисия. Открих най-подходящото образование в Канада – CSNN (Канадски професионален колеж по природосъобразно хранене), където специалността Холистичен Нутриционист напълно покрива моите интереси, които не се ограничават само на физическо ниво, но и включват баланса между физиката, менталното, емоционалното и духовното.

През годините участвах в основаването на една от най-големите компании в грижата за здравето „Здравословен живот“ в гр. София, а начинанието, което ми лежи на сърцето е Холистичен Център „По Пътя на Познанието“ в гр. Бургас. През септември 2018г. станах един от основателите на НПО “Сдружение на Нутриционистите в България”. Провеждам лекции, курсове и семинари в цялата страна, публикувам за www.poznanieto.comwww.spisanie8.bgwww.betty.bgwww.ecoegg.bg и др., консултирам клиенти от България и чужбина, което ми носи истинско удоволствие и удовлетворение.

Станах майка на две приказни деца, съответно на 36 и 38-годишна възраст, след дълги години невъзможност да забременея. Успях да зачена след като няколко месеца подготвях тялото и съзнанието си за бременността и майчинството. Следвах своя собствена програма за хранене и начин на живот, работих върху себе си. След две леки бременности и раждания, приех за своя мисия да подкрепям други жени в изпълнение на най-съкровеното им желание – да се сдобият с бебе. Така се роди идеята за Супер БЕБЕ. За организирането и разпространението на настоящата програма работя в партньорство с Фондация “Мечта за дете”.

С радост и ентусиазъм извършвам консултации онлайн, като изготвям Индивидуални програми за хранене и начин на живот.

За контакт:

Телефон: +359 889 901 660

E-mail: elena@elenaterzieva.com

www.elenaterzieva.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.