Всички, които очакват бебе, вече могат да се регистрират за пакет с подаръци на стойност над 2000 лв. и финансов бонус при раждане, осигурени от Фондация „Супер БЕБЕ” и „Мечта за дете”.

Инициативата е част от националната кампания „Роди дете в България”, която стартира на 13 февруари 2019 г. Пакетът с подаръци включва различни продукти, необходими за първите месеци на бебето: количка, столче за кола, люлка, кошара за спане, кенгуру, вана, бебефон, биберони, шишета, играчки и др. Подаръците ще бъдат изтеглени в томбола на 14 февруари 2020 г.

Условията за получаване на пакета са: бременност, настъпила в рамките на кампанията (термин на раждане след 7 ноември 2019 г.), навършени 18 години и завършено средно образование. Има възможност и за получаване на бонус, ако участниците споделят вълнуваща лична история или кръстят бебето с българско име.

Регистрацията става на уеб-сайта: www.rodidete.bg. Кампанията „Роди дете в България” се осъществява със съдействието на множество общини в цялата страна и включва информационни срещи, подаръци и благотворителни концерти. Всички общини са поканени да подкрепят кампанията!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.