Ивелина Рускова

0
355

В програмата участвам като астролог, както и като председател на Фондация “Мечта за дете”.

Родена съм на 30 май 1977г. в град Търговище. Завършила съм висше икономическо образование в Икономически Университет – Варна.

За период от десет години живях и работих в чужбина. В един преломен момент от живота си там, аз се срещнах с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочих в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, започнах да търся по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ми помогна да намеря и да преоткрия себе си, показва ми житейския път, по който трябва да вървя.

Чрез астрологията разбрах, че моята задача е да помагам на хората в трудния им житейски път, да ги насоча, да им дам вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота. Мисията ми е да обяснявам закономерностите на живота и съдбата и да напомням, че все пак ние имаме свободна воля и нещата зависят от нас. Обичам Астрологията и моят живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си!

Започнах да изучавам професионално астрология в Астро център “Урания” към “Московска Академия по Астрология” с ректор Михаил Борисович Левин. Завърших пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминах специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост).

От 2015 година работя като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пиша астрологични прогнози за www.poznanieto.com. 

През личния си житейски път преминах през трудностите и неволите на репродуктивните проблеми, като след дългогодишни опити, диагнози и лечение, заченах чрез метода ин-витро и родих две прекрасни дъщери, близначки.

Срещата ми с други жени с репродуктивни проблеми провокира в мен желанието да помогна и на други двойки, които страдат от безплодие. Така през 2018г. основах Фондация Мечта за дете, чиято цел е да подкрепя двойки с репродуктивни проблеми. Мотото на организацията е: “Заедно за повече български деца!”.

За връзка с мен:

Telefon: +359 888 899 057

E-mail: astroiva@abv.bg

www.mechtazadete.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.