Когато търсим причината за трудност при зачеване, може да разширим кръга от изследвания, извън конвенционалните, които препоръчват медицинските специалисти в Програма Супер БЕБЕ. Един такъв метод е изследването на „жива капка кръв“.

То представлява един цялостен анализ за хомеостазата на тялото. На практика наблюдаваме формата на еритроцитите (по което се съди за евентуални липси на нутриенти, като В12 или желязо), хидратация, стрес и други. Освен това, виждаме какво се случва в плазмата – наличие на паразити, несмлени участъци от храна (т.е. лошо храносмилане или неподходящо хранене), може да се видят тежки метали, холестеролни кристали, фибринови нишки (онко заболяване или възпаление) и много други. Виждаме също и как работи имунната система. Пълноценността на изследването идва от там, че за разлика от традиционното изследване на кръв, където кръвта се умъртвява и фиксира и се броят количества (еритроцити, левкоцити и т.н.), тук гледаме кръвта жива и можем да видим много повече неща, които в мъртвата кръв няма как да се видят (като паразити например).

Препоръките на специалиста, който провежда изследването, са доста комплексни и на практика включват всичко – хранене, добавки, ако има нужда, начин на живот, двигателна култура, начини за справяне със стреса и други. По-важното е, че самото изследване протича заедно с клиента (докато кръвта е жива, се наблюдава под тъмнополев микроскоп свързан чрез камера и монитор), който сам вижда находките в кръвта си и съвместно с лекаря търси причините. Например, виждаме тежък метал олово, тогава лекарят ще попита за наличие на амалгамови пломби или употребата на битова химия, боя за коса, консумация на храни в консерви или друго, така че да се установи от къде би могло да има тежки метали и какви мерки е добре да се предприемат.

В случаите, когато говорим за безплодие, най-често, без да има  обективна физиологична причина, разковничето може да бъде наличие на стрес, неадекватно хранене и съответно дефицити на основни нутриенти или много други. Обикновено хората търсят абсурдни практики и намеси, а много често са необходими съвсем малки промени в навиците, които да доведат до една пълноценна бременност без медикаменти и химия, които допълнително увреждат и майката, и бъдещото дете.

На 20 и 21 януари ще бъдат провеждани по график изследвания на жива капка кръв с тъмнополев микроскоп (Dark field Method) и лични консултации с д-р Ярослава Хован Сомборач, от Сърбия. Д-р Сомборач от дълги години работи с двойки, които планират бременност или имат репродуктивни проблеми. Много двойки са се сдобили с бебе, благодарение на найните препоръки.

Консултациите са подходящи за двойки, които планират бременност.

Цена: 30 €/човек.

За да потвърдите участие, моля заплатете сумата по банкова сметка: Алианц Банк, BG27BUIN95611000617685, титуляр МЦ Качествен Живот ЕООД

За записване повече информация:

Тел: 070019494

*Местата са ограничени, моля предварително да се свържете по телефона, за да се уверите, че има свободни места!

Ако желаете да организираме такова изследване и във вашия град, пишете ни чрез формата за контакт по-долу.

Подгответе се за новия живот! С любов!

~ Супер БЕБЕ ~

Ако желаете да се включите в Супер БЕБЕ – програмата за повишаване на фертилитета и подготовка за бременност, запишете се ТУК или натиснете бутона по-долу:

Включи ме сега!

Ако искате да ви изпратим повече информация за Програма Супер БЕБЕ, попълнете формуляра ТУК или натиснете бутона по-долу:

Искам да науча повече

Ако имате въпроси, свържете се с нас:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.