Лична история: Естествено зачеване след 2 инвитро и 3 инсеминации

0
1749

Това е историята на една българска жена, майка, влачила се 7 години по дългия и изтощителен път на асистираната репродукция. Прочетете, как са се случили нейните две чудеса:

“Здравейте. Казвам се Милена – работеща жена и горда майка на две прекрасни момичета. От няколко месеца следя работата и инициативите на Елена Терзиева и тихо се възхищавах.

Реших да споделя моята история и да вдъхна кураж на всичи борбени момичета, които искат да имат дете. Темата за бременност и забременяване е доста лична за мен и съпруга ми. Опитите ни за бебе започнаха малко преди сватбата ни през 2007г. Към онзи момент бях диагностицирана с Хашимото и инсулинова резистентност, поликистоза. Редовно следях хормоните си, всички показатели бяха в норма. Последваха 7 години, в които и двамата минахме през всевъзможни изследвания, 2 неуспешни процедури инвитро, 3 неуспешни инсеминации. Тези 7 години бяха финансово изтощителни, но емоционалното изтощение тежеше най-много. Много трудно се балансира между надеждата след всяка процедура и последвалото разочарование. Отнема време балансирането на организма след всяка хормонална стимулация.

Стигна се дотам майка ми да ме попита дали съм сигурна, че знаем как се правят бебета!

В един момент реших, че трябва да направя нещо различно. Стартирах с промяна в мисленето и нагласата си – стартирах с изчистване на негативните занимания и хора около мен. Обмислях и трети опит инвитро. Тъй като съм дълбоко убедена, че всяка бъдеща майка трябва да подготви тялото си за бъдеща бременност чрез детокс, то направих лечебно гладуване последвано от много внимателно захранване. Последваха около 3 месеца, в които се хранех предимно с плодове, зеленчуци, ядки, домашни хлебчета с алтернативни брашна. Междувременно почти ежедневно с моя приятелка практикувахме йога /изключително благодаря на Ками, която вече е дипломиран йога инструктор в НСА/. Чувствах се прекрасно, за пръв път в живота си имах редовен цикъл.

Всичко това ми помогна да „рестартирам“ физически и психически.

Позволих в мислите си да съм майка, представих си го. В този момент съпругът ми смени много стресиращата си работа. Една прекрасна вечер осъзнах, че цикълът ми закъснява и на шега си взех тест за бременност /може би номер 327 J/ и видях заветните 2 чертички. Последва най-прекрасната и лека бременност. Ежедневно следях с глюкомер кръвната си захар и много внимавах с диетата си, но това въобще не ми тежеше. Така през лятото на 2014г. станах майка на прекрасната Ема. Без да я планираме в края на 2015г. се появи и Яна.

Искрено се надявам да съм вдъхнала поне малко надежда на всички бъдещи майки!”

Към днешно време Милена Игнатиева Костова е намерила начин да помогне и на други жени да станат майки. Представител е на FLAVON и споделя с радост резултатите, които много жени са постигнали чрез продуктите за фертилитет. Напълно по естествен начин!

Ако желаете да се включите в Супер БЕБЕ – програмата за повишаване на фертилитета и подготовка за бременност, запишете се ТУК или натиснете бутона по-долу:

Включи ме сега!

Ако искате да ви изпратим повече информация за Програма Супер БЕБЕ, попълнете формуляра ТУК или натиснете бутона по-долу:

Искам да науча повече

Ако имате въпроси, свържете се с нас:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.