“След 6 години борба с безплодие по мъжки фактор, много неуспешни процедури, един аборт в 3-ти месец, тази година стана чудо и забременях спонтанно, точно месец преди организиран преглед за започване на инвитро в Истанбул.”

Когато най-малко очакваме, когато се отдръпнем и се доверим на съдбата, точно тогава се случват чудесата. Прочети, как М.С. от гр. София зачена ествествено и двамата с нейния партньор, очакват своето първо бебе, след дълги години опити чрез методи за асистирана репродукция.

“А самата история за нас е чудо – след 1 година неуспешни опити установихме, че на моя съпруг спермата е с изключително лоша морфология, подвижност и нисък процент живи сперматозиди. Веднага ни предложиха асистирана репродукция и започнахме с инсеминации, защото при мен всичко беше наред и имаше шанс да опитаме. Така направихме 9 инсеминации. От едната от тях забременях, но за съжаление се оказа, че плодът е бил с генетичен дефект и почина в 9-та седмица. Беше ясно, че ще минаваме към инвитро процедура, кандидатствахме по фонда, но след дълги косултации и събиране на мнение, избрахме Истанбул за място за процедурата, основно защото там са по-добри при мъжки фактор. Имахме записан час за началото на юни тази година (2019) в Мемориал, Истанбул. За мен беше тежко решение, дълбоко в мен се съпротивлявах на това, мечтаех да стане чудо и да имаме бебе по естествен начин. Решихме да отидем до Гърция за 24-ти май за 3 дни, да починем преди Истанбул. 

Прибрахме се и след 14 дни трябваше да ми дойде цикълът, защото беше съобразена датата му спрямо прегледа и започване на стимулцията в Истанбул. След двудневно закъснение и супер притежание за часа в Мемориал, за всеки случай взех тест и НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ! Вселената беше отговорила на молбите ни и бях забременяла естествено. Сега очакваме феталната морфология, за да видим дали всичко е наред с бебето и се молим да се роди живо и здраво бебе. 

За мен това е чудо, медицински необяснимо, но реално. Пожелавам на всяка двойка с репродуктивни проблеми да изживее това щастие.” 

И ние пожелаваме на всички, които желаят да се случи чудото на новия живот и при тях!

~ Супер БЕБЕ ~

ЧУДЕСАТА НЕ ИДВАТ САМИ!

Ако желаеш да се подготвиш за бременността, да повишиш своята способност за зачеване: В онлайн Програма Супер БЕБЕ ще получаваш стъпка по стъпка информация от нашите специалисти – репродуктивно хранене, рецепти, списък с изследвания, препоръки от репродуктивни специалисти, психология, анти-стрес техники, упражнения. Получаваш достъп по e-mail за неограничено време.

Ако желаеш да се включиш в Супер БЕБЕ – програмата за повишаване на фертилитета и подготовка за бременност, запиши се ТУК или натисни бутона по-долу:

Включи ме сега!

Ако искаш да ти изпратим повече информация за Програма Супер БЕБЕ, попълни формуляра ТУК или натисни бутона по-долу:

Искам да науча повече

Ако имаш въпроси, свържи се директно с нас:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.