На 28.03.2019 г. от 19:00ч., в Гранд хотел „Приморец“, гр. Бургас ще се проведе благотворителен бал, организиран от Фондация „Мечта за дете“ и Фондация „Супер БЕБЕ“. Тържественото събитие бележи старта на информационната кампания „Роди дете в България“ за района на Община Бургас. Целта на кампанията е да бъдат мотивирани младите двойки навреме да раждат деца, предвид възрастта като фактор за безплодието. Кампанията се провежда със съдействието на Община Бургас.

Заповядайте на Благотворителния Пролетен Бал в град Бургас с медийното партньорство на Списание Девет месеца!

Водещ на събитието ще бъде Мисис Баба 2019г. Стефи Стаменова, известна като българската Шехерезада. А специален гост и лице на кампанията е младата майка на две деца и популярен влогър – Антоанет Пепе. Мотивиращи послания ще отправят нутриционистът Елена Терзиева, основател на Програма „Супер БЕБЕ“ и Ивелина Рускова, основател на Фондация „Мечта за дете“.  

Подготвили сме изненади за гостите на събитието, томбола с награди и музикални изпълнения на Бургаски таланти и още нещо, което сгрява сърцата на всеки бургазлия.

Целта на събитието е да се съберат средства за една бургаска двойка с репродуктивни проблеми, която ще бъде подпомогната финансово за ин-витро процедура. Част от цената на куверта ще бъде заделена за каузата и на място ще се проведе благотворителен търг с творения на изкуството.

Цената на куверта е 75 лв. и включва вечеря с тристепенно меню и сума за каузата.

За закупуване на куверти и резервации: 08879 16615, 0887 22 6185

Каним всички радетели на каузата „За повече български деца“ да споделим една позитивна и приятна вечер!

~~~

Ако желаете да се включите в Супер БЕБЕ – програмата за повишаване на фертилитета и подготовка за бременност, запишете се ТУК или натиснете бутона по-долу:

Включи ме сега!

Ако искате да ви изпратим повече информация за Програма Супер БЕБЕ, попълнете формуляра ТУК или натиснете бутона по-долу:

Искам да науча повече

Ако имате въпроси, свържете се с нас:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.