Теодора Дичева

0
304

Аз съм Теодора Дичева и съм Бахов терапевт. Практикувам ТЕС (Техника за емоционална свобода), Пренареждане на матрицата и ТЕТА лечение.

Още от малка обичам да помагам на хората. Усещах интуитивно, че призванието ми в този живот е свързано точно с това силно желание, но не знаех какво точно…

По образование съм икономист. През годините имах много предизвикателства в емоционален план. Опознах силните чувства като: страх, гняв, ревност, самота, обида, вина, силна паника и нетърпение.

Вървейки по пътя си и опознавайки своята нежна душа, стигнах до фините вибрации на Баховата терапия и мощното действие на техниките за емоционална свобода, пренареждане на матрицата и ТЕТА.

Майка съм на дъщеря, в която се оглеждам ежедневно. Тя е моят учител и помощник! Пиша стихове, понякога.

Обичам есента с нейните багри, разходките в планината, тишината, книгите и смеха.

Преди няколко години станах свидетел на дълги и болезнени процедури, на които няколко пъти се подложиха мои приятели, както и на разочарованията след поредния отрицателен тест за бременност, на неуспехи и тежки емоционални кризи. Бях свидетел на огромното им желание да имат свое дете.
Това още повече ме мотивира да помагам в емоционалното израстване и балансиране на хората. Да бъдат спокойни, търпеливи, толерантни. Да могат да простят и да продължат напред.  Да живеят в мир и любов със себе си.

Извършвам консултации онлайн, като изготвям Индивидуални бахови есенции и сесии с ТЕС и ПМ.

За връзка с мен:

Телефон: 0887226185

tdicheva@gmail.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.