Тодор Христов

0
870

По професия съм музикант, цигулар.

Професионалният ми път започна от музиката, но с годините надграждах и се развивах в посока опознаване на човешката душа и финия свят.

През 2011г. преминах обучение и бях сертифициран по диагностика на електромагнитното поле към Inneractive, USA. Бях обучен в провеждане на изследвания с Aura Video Station, последен клас Аура камера, една от първите в България, разработена в Калифорнийския университет.

През последните години съм провел хиляди изследвания на аурата на мои клиенти в цялата страна и в чужбина. Направил съм и редица собствени експерименти, с цел проследяване влиянието на емоциите, менталните нагласи и физическото състояние на човека върху неговата аура.

През 2013г. станах съосновател на Холистичен Център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, гр. Бургас, в който в продължение на 5 години провеждах водени медитации, релаксации и анти-стрес практики. През последните 7 години организирах и проведох множество лекции, семинари и ритрийти на енергийни места в България.

Посещавал съм семинари и обучения, от светила в областта на духовното израстване и себепознание, като Сал Ракели, Друнвало Мелхиседек и др.

От 2018г. участвам в създаването на първата по рода си онлайн програма за повишаване фертилитета и подготовка за бременност „Супер БЕБЕ“. От години изследвам и имам интерес към влиянието на звукът (честотите и вибрациите) върху човешкото тяло, органите, умът и емоциите, затова в програмата съчетавам професионалните си познания като музикант, заедно с въздействието на думите, за постигане на пълна релаксация и неутрализиране на стреса.

В програмата се включих с изключително въодушевление като баща на 4 прекрасни деца. От сърце подкрепям каузата: „За повече български деца!“.

За контакт:

Телефон: 0899 022 521

E-mail: poznanieto@gmail.com

www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментара си!
Въведете името си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.