Фондация

Създадохме Фондация „Супер БЕБЕ“, защото нашата кауза е „За повече български деца!“. Желанието ни е повече български двойки да получат финансова подкрепа за раждането и отглеждане на дете в България, да могат да си позволят качествена подготовка за бременността и необходимите процедури.

За целта през 2019г. планираме две основни кампании:

  • Информационна кампания „Роди дете в България“ – заедно с Фондация „Мечта за дете“ организираме в цялата страна информационни срещи, на които на младите двойки до 30-годишна възраст ще бъде предоставена информация как да получат финансова подкрепа при раждане на дете. Знаем, че най-големите притеснения на младите двойки са относно финансовите и материалните им ресурси, относно развитието и кариерата им, затова и специалистите на тези срещи ще отговарят на въпроси по тези теми. Ще говорим и за съхраняването на фертилността, профилактиката и ролята на храненето и начина на живот за създаване и отглеждане на здраво дете.

Кампанията ще продължи една година и стартира на 13.02.2019г. с тържествено събитие в гр. София. Повече за събитието можете да прочетете ТУК.

В рамките на тази кампания предвиждаме и осигуряване на значима финансова помощ от страна на Общините в България, както и получаване на бонуси при кръщаване на детето с българско име, при раждане до 30-годишна възраст и др.

  • Периодични кампании за участие в Програма Супер БЕБЕ напълно безплатно или с 50% отстъпка. За да могат повече двойки да си позволят подготовка за здрава бременност или подготовка за IVF процедура, при всяка възможност ще обявяваме томбола с безплатни ваучери или периоди, в които можете да се включите в Програмата на половин цена. За да не пропуснете възможността, следете публикациите ни във Facebook.Ако желаете да се включите в Супер БЕБЕ – програмата за повишаване на фертилитета и подготовка за бременност, запишете се ТУК или натиснете бутона по-долу:

Включи ме сега!

Ако искате да ви изпратим повече информация за Програма Супер БЕБЕ, попълнете формуляра ТУК или натиснете бутона по-долу:

Искам да науча повече

Ако имате въпроси, свържете се с нас: