Фондация

Създадохме Фондация „Супер БЕБЕ“, защото нашата кауза е „За повече български деца!“. Желанието ни е повече български двойки да получат финансова подкрепа за раждането и отглеждане на дете в България, да могат да си позволят качествена подготовка за бременността и необходимите процедури.

За целта през 2019г. планираме две основни кампании:

  • Национална кампания „Роди дете в България“ – заедно с Фондация „Мечта за дете“ организираме в цялата страна информационни срещи, на които на младите двойки ще бъде предоставена информация как да получат финансова подкрепа при раждане на дете. Знаем, че най-големите притеснения на младите двойки са относно финансовите и материалните им ресурси, относно развитието и кариерата им, затова и специалистите на тези срещи ще отговарят на въпроси по тези теми. Ще говорим и за съхраняването на фертилността, профилактиката и ролята на храненето и начина на живот за създаване и отглеждане на здраво дете. Кампанията включва и благотворителни концерти на Теди Кацарова, Дичо и Наско от БГ Радио из цялата страна. 

Кампанията “Роди дете в България” ще продължи една година и стартира на 13.02.2019г. с тържествено събитие в гр. София. 

В рамките на тази кампания предвиждаме и осигуряване на значима финансова помощ от страна на Общините в България, както и получаване на бонуси при кръщаване на детето с българско име и др.

Започна регистрацията за Пакет подаръци при раждане на дете

  • Периодични кампании за участие в Програма Супер БЕБЕ напълно безплатно или с над 50% отстъпка. За да могат повече двойки да си позволят здрава бременност или подготовка за IVF процедура, при всяка възможност ще обявяваме томбола с безплатни ваучери или периоди, в които можете да се включите в Програмата на по-малко от половин цена. За да не пропуснете възможността, следете публикациите ни във Facebook.

Ако желете да подкрепите каузата можете да направите дарение по следната банкова сметка:

Фондация “Супер Бебе”
BG24STSA93000025934257
BIC: STSABGSF
Основание: Дарение

Средствата ще бъдат използвани за подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми – за повишаване на фертилитета и подготовка за бременност. 

За да се запознаете с нашите спонсорски пакети, може да изтеглите Спонсорска оферта от ТУК

 

 

Ако желаете да подкрепите някоя от нашите кампании, свържете се с нас: