Цел и мисия на програма Супер БЕБЕ

Според Световната Здравна Организация (WHO): „Безплодието е неспособността на сексуално активна двойка да достигне бременност в продължение на 1 година, без употреба на контрацептиви“. Около 25% от двойките не достигат бременност в рамките на една година, 15% от които са потърсили лекарска помощ и по-малко от 5% остават бездетни против волята си.

Днес много жени отлагат първата си бременност до завършване на образование и започване на професионална кариера. Плодовитостта на жена на 35г. е едва 50% от това на 25 годишна. До 38г. намалява на 25%, а на 40 годишна възраст е едва 5%.

Целта на основателите на програмата е да обединят усилията на едни от най-добрите български специалисти, в областта на репродуктивното здраве, имащи отношение към сбъдването на съкровената мечта на повече български двойки, а именно – да станат родители. За тази цел, в програмата Супер БЕБЕ са включени пакети с професионално подбрана информация, препоръки и техники за повишаване способността за зачеване и подготовка за бременност. Един от основните плюсове е, че в нашето забързано ежедневие всеки ще има достъп до тази ценна информация от всяка една точка на планетата – на своя имейл.

Мисията, около която се обедини нашият екип, е: “За повече български деца!”. Програмата е предназначена както за двойки с репродуктивни проблеми, така и за партньори, жеалещи да подготвят тялото и съзнанието си за родителството и износването на бебето.
Имаме подкрепа от многобройни специалисти и авторитети, в най-различни области от тяхната професионална ангажираност – професори, доктори, културни дейци. Всички разбират важността на това, което правим и ни помагат с всичко, което могат. Надяваме се на подкрепа за реализирането на тази КАУЗА, включително и от теб, който четеш това.
Най-малкото, което можеш да направиш, е да се включиш и/или да споделиш с приятел за нас, за това, което правим, за каузата:

ЗА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!

Обичаме те!