Често задавани въпроси

 

 

 

 

 

  • Какво ще получа от програма Супер БЕБЕ? Как работи? 

С две думи, получаваш: практична информация. Супер БЕБЕ е информационна програма, създадена, за да те насочи стъпка по стъпка за начините да се подготвите, заедно с твоя партньор, за бременността и родителството. Ще получаваш всяка седмица на личната си поща електронно писмо с информация, подготвена от нашите експерти. Тази информация ще те насочва, какво е подходящо да направиш през следващата седмица – изследвания, храни, упражнения, йога, релаксиращи техники и т.н., всички с насоченост към повишаване шанса за зачеване. Програмата има и образователен характер – различни експерти споделят за възможните решения на възникнали проблеми и как да ги намерим – психологически бариери, които възпрепятстват зачеването, емоционален дисбаланс, стрес и т.н.

  • За кого е предназначена програма Супер БЕБЕ?

Програмата е предназначена за жени или двойки, които планират бременност, независимо дали става дума за естествено зачеване или асистирана репродукция. И ва двата случая ролята на програмата е да предостави информация за подготовка на тялото и съзнанието за бременността, както и за повишаване шанса за зачеване.

  • Какви резултати да очаквам? 

Резултатът, който всички желаем, е само един – постигане на зачатие и една здрава бременност. Нашата информационна програма не дава гаранция, че ще бъде постигнат този резултат в рамките на нейното прилагаме, но пък дава гаранция, че всички препоръки, които ще получиш, са полезни и са насочени към повишаване шанса за зачеване. Най-малкото, което ще постигнете с твоя партньор, е въвеждане на здравословни навици, рецепти, повишена двигателна активност, информираност за вашите репродуктивни показатели, себепознание, насоки за заздравяване на връзката и изчистване на психо-емоционални модели. Ще разполагате техники за релаксация и антистрес методи. И още много малки и големи подаръци, предоставени от нашите партньори!

  • Мога ли да продължа програмата, ако установя, че съм бременна?

Ако установиш, че си бременна, свържи се с нас, за да ти дадем допълнителни насоки.

  • Колко време продължава програма Супер БЕБЕ? 

Яйцеклетката започва да се подготвя за овулация 3 месеца предварително, затова и информацията, която ще получиш, е разпределена в 12 стъпки (седмици), през които веднъж седмично ще получаваш по едно електронно писмо. Ще получиш достъп и до тайна Facebook група, в която ще можеш да споделяш и да задаваш въпроси към експертите, като членството ти в групата, може да продължи, докато ти пожелаеш.

  • Мога ли да се консултирам лично със специалистите? 

С всеки един специалист можеш да се свържеш чрез предоставените контакти в профила му в сайта, като индивидуалната консултация не влиза в цената на програмата. Повечето специалисти (с изключение на лекарите) предлагат консултации и онлайн.

  • Мога ли да се включа в програмата на избрана от мен дата?

Да, можеш. Достатъчно е да посочиш датата. Предимството е, че ще получаваш писмата в удобен за теб период. Недостатъкът е, че няма да вървиш с групата и може да има разминаване в споделянето.

  • Как да се включа в програмата?

Можеш да го направиш, чрез формата за регистрация ето ТУК, както и на всеки от бутоните ВКЛЮЧИ МЕ СЕГА. Ще получиш електронно писмо с инструкции за плащането и сроковете.

За допълнителни въпроси можеш да се свържеш с нас на: superbabyprogram@gmail.com